Seleccionem les millors marques

per tal d'oferir-li els millors productes i el millor servei

Fabriquem i instal·lem tot tipus de tancaments d’alumini de diferents marques de reconegut prestigi internacional. Assessorem, aconsellem i oferim tot un ventall de possibilitats a l’hora d’escollir el producte més adient segons les necessitats del client.

Amb els nostres mitjans tallem i manipulem tot tipus de vidre monolític i laminat de l'ampli stock que disposem.

Assessorem i instal·lem portes automàtiques, tancaments de panells de vidre aparcables de la firma alemanya DORMA i també sistemes de portes corredisses d’alta qualitat i disseny de la firma alemanya MWE.

Fabriquem i instal·lem mampares de vidre temperat o laminat, ja sigui a través d’un disseny personalitzat pel client o amb els dissenys de la nostra pròpia marca SOLTECVIDRIO.

Disposem de diferents tipus de fixacions i frontisses, així com també de ferratges de la marca MWE i mampares de les firmes HÜPPE i DOCCIA.

Amb la maquinària adequada per a la manipulació de tot tipus de xapes, podem oferir al client diferents aplicacions com la fabricació de tot tipus de folrats, el disseny de sostres d’alumini a mida o la fabricació de canalons d'alumini sense soldadures.

Taller: Polígon Industrial Misser - c/ Jaume Romagosa, 5  |  Tel. 93 794 00 73

Exposició i vendes: Riera Gavarra, 17  |  Tel. 93 795 46 37

08360 Canet de Mar (Barcelona)  |  totalumini@totalumini.com

Avís legal